Holistica

Holistica® on ranskalainen, luontaisia ravintolisiä ja luonnonkosmetiikkaa valmistava yritys, joka on toiminut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sekä luonnon ja ihmisen välisen synergian sanansaattajana jo yli 20 vuotta. Holistican ravintolisät eivät ole ainoastaan 100% luontaisia, vaan myös kokonaisvaltaisesti vaikuttavia. Jokainen ravintolisä on kehitetty hoitamaan kokonaisvaltaista elimistön tilaa, ei vain yhtä oiretta. Toisin sanoen vuosia kestävässä kehitystyössä on otettu huomioon jokaisen raaka-aineen metabolia ja synerginen vaikutus toisten raaka-aineiden kanssa. Lopputuloksena saadaan tuotesarja, joka on aidosti kokonaisvaltainen ja turvallinen pitkäaikaisessakin käytössä.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Iholle Omegaline® 60 kapselia

21,00€

Omegaline® – sisältä kaunis

Omegaline® on kylmäpuristettua purasruohonsiemenöljyä ja luontaista E-vitamiinia sisältävä ravintolisä. Purasruohonsiemenöljyn sisältämä gammalinoleenihappo (GLA)  ja luontainen E-vitamiini tasapainottavat ihoa sisältäpäin suojaten, kosteuttaen ja vahvistaen sitä. Omegaline® on myös tehokas stressi-ihon rauhoittaja.

Vatsalle Propargile® 48 kapselia

22,00€

Propargile® rauhoittaa vatsaa ja normalisoi ruoansulatusta. Propargile® sisältää merilevästä saatavaa kalsiumia sekä vihreää savea, jotka yhdessä edesauttavat vatsan ja suoliston normaalia toimintaa sekä tehostavat ravintoaineiden pilkkoutumista. Kasviperäisten kalsiumlähteiden lisäksi Propargile® sisältää vatsaa rauhoittavista ominaisuuksistaan tunnettua propolista ja siitepölyä. Propargile on 100% luontainen.

elonatura

Elonatura on sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin kannustava maahantuontiyritys. Tuomme maahan laadukkaita ja tarkoin valittuja tuotteita Euroopasta hyvinvointisi parhaaksi.

+358 40 652 3111

info@elonatura.com

Instagram

To Top