Holistica

holistica
Holistica® on ranskalainen, luontaisia ravintolisiä ja luonnonkosmetiikkaa valmistava yritys, joka on toiminut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sekä luonnon ja ihmisen välisen synergian sanansaattajana jo yli 20 vuotta.

Holistican® menestyksen takana on yrityksen perustajan Ghislaine Gerberin rautainen ammattitaito sekä väsymätön usko ja kiinnostus luontoon parantavana voimana. Biokemistinä Ghislaine Gerber tietää, miten kukin yksittäinen aine toimii ja muuttuu ihmiskehossa, ja mitä aineen kemiassa tapahtuu, kun se yhdistetään toisiin aineisiin. Lisäksi hän tietää, mitä tapahtuu, ja mitä menetetään, kun luontaisesta raaka-aineesta eristetään yksittäinen ainesosa, tai sitä ryhdytään valmistamaan kemiallisesti. Työssään Ghislaine Gerber ei jätä mitään puolitiehen, vaan on valmis kääntämään jokaisen kiven, jotta paras mahdollinen raaka-aine, parhaalta mahdolliselta kasvualustalta kulloinkin saadaan.

Ghislaine Gerberin peräänantamattomuus ja laaja-alainen tietotaito on johtanut siihen, että Holistican ravintolisät eivät ole ainoastaan 100% luontaisia, vaan myös kokonaisvaltaisesti vaikuttavia. Jokainen ravintolisä on kehitetty hoitamaan ja tasapainottamaan kokonaisvaltaisesti elimistön tilaa, ei vain yhtä oiretta. Toisin sanoen vuosia kestävässä kehitystyössä on otettu huomioon jokaisen raaka-aineen metabolia ja synerginen vaikutus toisten raaka-aineiden kanssa. Lopputuloksena saadaan tuotesarja, joka on aidosti kokonaisvaltainen ja turvallinen pitkäaikaisessakin käytössä.

Holisticalla uskotaan synergiaan – niin luonnon raaka-aineiden viisaassa yhdistelyssä kuin länsimaisen- ja luonnonlääketieteen saavutusten hyödyntämisessä. Holistica® tekee läheistä yhteistyötä kansainvälisesti tunnustettujen alan tutkijoiden, lääkäreiden ja terapeuttien kanssa, jotta yhä parempi ymmärrys luonnon parantavasta voimasta voitaisiin saavuttaa. Tuotteita ja raaka-aineita testataan, tutkitaan ja kehitetään jatkuvasti, mistä on todisteena valtava määrä tutkimustietoa, uusia, kiinnostavia raaka-aineita sekä upeita saavutuksia.

Tästä voit tutustua Holistican luontaisiin ravintolisiin!