Ikääntyvä iho

Ikääntyvä iho ansaitsee hellävaraisen ja tehokkaan hoitosarjan, sillä iän myötä ihosolujen tavanomainen toiminta ja aktiivisuus heikkenee. Laaduikkailla tuotteilla ihon luontaista toimintaa voidaan elvyttää ja vahvistaa, ja näin Iho säilyy nuorekkaan kimmoisana ja kuulaana pitkälle aikuisuuteen.

Gamarden Près Âge -sarja on uudistava, korjaava ja ikääntymisen merkkejä häivyttävä sarja aikuiselle iholle. Säännöllinen sarjan tuotteiden käyttö palauttaa vähitellen ihon kiinteyden, kuulauden ja nuorekkuuden. Iho on silminnähden raikas, kimmoisa ja hyvinvoiva. Près Âge -sarjan innovatiivisuus perustuu 4 luontaisen aktiiviaineen yhteisvaikutukseen:
– Puhdistava, kiinteyttävä vaikutus luomulaatuisista eteerisistä öljyistä
– Uudistava ja hapenottokykyä parantava vaikutus lehtivihreästä
– Ravitseva, korjaava, kosteuttava vaikutus luomuarganöljystä ja luontaisista antioksidanteista
– Antioksidanttinen, rauhoittava ja anti-aging -vaikutus Gamarde-les-Bains -vedestä

Près Âge -sarjaa täydentää Hygiène Douceur -sarjan hellävaraiset puhdistustuotteet, joiden hoitavat raaka-aineet edesauttavat ihon pintasolukon uudistumista, ärsyttämättä, kuivattamatta tai ohentamatta sitä.

Näytetään 1–12 / 15 tuloksesta

elonatura

Elonatura on sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin kannustava maahantuontiyritys. Tuomme maahan laadukkaita ja tarkoin valittuja tuotteita Euroopasta hyvinvointisi parhaaksi.

+358 40 652 3111

info@elonatura.com

Instagram

To Top