Propargile – rauhaa vatsalle

Turpoaako vatsasi? Poltteleeko? Tuntuuko, ettei syömäsi ruoka sula? Tunnetko itsesi väsyneeksi ja voimattomaksi? Näyttääkö ihosi elottomalta, tavanomaista epäpuhtaammalta?

Vetämätön, raskas ja väsynyt olo, turpoileva, kipuileva vatsa ja ihomuutokset johtuvat yllättävän usein usein vatsan ja suoliston laiskasta toiminnasta. Suoliston, jota pidetään ”toisina aivoina”, osuus kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa on valtava. Se sulattaa ja pilkkoo syödyn ruoan, muodostaa vitamiineja ja entsyymejä, poistaa haitallisia ja myrkyllisiä yhdisteitä, ja suojaa elimistöä sille vierailta yhdisteiltä.

Aina suolisto ei voi hyvin. Stressi ja kiire, epäsäännöllinen elämänrytmi, sairastelut ja lääkekuurit, vähäinen ulkoilu ja liikunta sekä kaikenlaiset elämänmuutokset rasittavat suoliston toimintaa. Vaikka elämäntapojen tasapainottaminen on aina pysyvän muutoksen a ja o, eikä mikään voita täysipainoista ruokavaliota – suoliston polttoainetta – on aika ajoin turvauduttava lisäapuun. Ja jos sen voi tehdä luonnollisesti, suolistoa kuormittamatta, aina parempi.

Holistican Propargile ravintolisä tasapainottaa tehokkaasti oireilevaa vatsaa ja keventää raskasta oloa monipuolisen, synergisesti toimivan koostumuksensa ansiosta. Propolis, siitepöly, vihreä savi ja meriperäinen kalsium sisältävät runsaasti hyvää tekeviä ainesosia, jotka yhdessä vahvistavat elimistön luontaista parannusvoimaa. Mehiläisten oman pesänsä suoja-aineena käyttämä propolis sisältää muun muassa runsaasti antioksidanttisia flavonoideja ja oligoelementtejä, kuten hopeaa, rautaa ja magnesiumia. Mehiläisiltä myös saatava siitepöly sisältää mm. amino-, ja rasvahappoja, pitkäketjuisia sokereita, B-ryhmän vitamiineja, mineraaleja ja oligoelementtejä. Lisäksi siitepölyssä on luontaisia prebiootteja, jotka suoliston limakalvolla toimivat probioottien ravintona ja siten edesauttavat näiden toimintaa. Vihreä savi sen sijaan toimii haitallisten yhdisteiden poistajana imien itseensä suolistolle vieraita yhdisteitä ja kuona-aineita. Propargilen luontainen kalsium edesauttaa suoliston normaalia toimintaa mm. edistäen ruoansulatusta ja rentouttaen suoliston hermostoa. Yhdessä vihreän saven ja kalsiumin alkaaliset mineraalit auttavat korjaamaan elimistön happo-emästasapainoa, ja siten tasapainottamaan vatsan toimintaa.

Propargilea suositellaan käytettäväksi kuuriluontoisesti silloin, kun vatsa ja suolisto oireilee. Propargile on erinomainen tukituote myös sisäisessä ihonhoidossa ja se sopii hyvin esimerkiksi laihdutuskuurin alkuun, pehmeäksi puhdistuskuuriksi. Propargilea voi käyttää myös satunnaisesti runsaiden aterioiden jälkeen, helpottamaan raskasta, ”ähkyä”, oloa. Täysin luontaisena ravintolisänä Propargile on turvallinen pitkäaikaisessakin käytössä, ja se soveltuu myös pienille lapsille, jopa vauvoille, sekä kasviperäisen kapselin ansiosta kasvissyöjille.

Osta suoliston hyvinvointiin Propargile luontainen ravintolisä tästä!