GuaSha – Jade -hierontakivi

13,50

Gua Sha on jadekivestä hiottu hierontakivi kasvojen ihon hoitoon. Gua Sha -kasvohoito kiinteyttää ja aktivoi kasvojen nestekiertoa.

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotekuvaus

GuaSha – Jade -hierontakivi

Guasha on ikivanha kiinalainen hierontamenetelmä, joka nyt nostaa suosiotaan myös kasvohoidoissa. Kampamaisilla liikkeillä tehtävä hoito aktivoi nestekiertoa poistaen kuona-aineita ja aktivoiden soluja uusiutumaan. Se poistaa tummia silmänalusia ja niihin kertynyttä nestettä, pehmentää ja kirkastaa ihoa, supistaa huokosia ja vaalentaa pigmenttiläiskiä. Laajentuneet huokoset supistuvat, sekä rypyt ja juonteet tasoittuvat. Vain kymmenen minuutin guashaamisella saat ihostasi kuulakkaan ja kirkkaan.

Milloin: Aloita aamusi guashalla. Kuulakkuus on taattu koko päiväksi ja meikkivoide pysyy paremmin.

Jos haluat tehdä hoidon illalla, saat rentoutettua päivän aikana rasittuneet kasvojen lihakset. Tämän hieronnan on todettu vaikuttavan jopa unettomuuteen. Alkuun suosittelemme hoitoa päivittäin, viikon ajan. Jatkossa tarpeen mukaan, vaikkapa joka toinen päivä.

Katso Gua Sha -kasvohoitovideo tästä!

Huom! Gua Sha -kivet on tehty käsityönä ja siksi olemme saaneet vähän eri kokoisia kiviä valmistajalta. Koot voivat vaihdella n. 73-83 mm välillä pituudelta ja leveydeltä n. 45-55 mm.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GuaSha – Jade -hierontakivi”

elonatura

Elonatura on sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin kannustava maahantuontiyritys. Tuomme maahan laadukkaita ja tarkoin valittuja tuotteita Euroopasta hyvinvointisi parhaaksi.

+358 40 652 3111

info@elonatura.com

Instagram

To Top