GuaSha – kampa Bian kivestä

15,00

GuaSha – kampa Bian kivestä. Tarkoitettu erityisesti päänahan ja kasvojen hierontaan.

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotekuvaus

GuaSha – kampa Bian kivestä. Tarkoitettu erityisesti päänahan ja kasvojen hierontaan.

Kampa aktivoi verenkiertoa ja aineenvaihduntaa tehokkaasti pään alueella. Bian kivestä valmistettu kampa vilkastuttaa ravintoaineiden kulkeutumista karvatuppeen edistäen karvan kasvua. Hieronta rentouttaa ja auttaa poistamaan stressiä. Kamman sileä puoli sopii hyvin kasvojen hierontaan. Helppo ja miellyttävä hoito piristämään aamuasi tai rauhoittamaan mieltäsi illalla unen laadun parantamiseksi.

Guasha on ikivanha kiinalainen hierontamenetelmä, joka nyt nostaa suosiotaan myös kasvohoidoissa. Kampamaisilla liikkeillä tehtävä hoito aktivoi nestekiertoa poistaen kuona-aineita ja aktivoiden soluja uusiutumaan. Se poistaa tummia silmänalusia ja niihin kertynyttä nestettä, pehmentää ja kirkastaa ihoa, supistaa huokosia ja vaalentaa pigmenttiläiskiä. Laajentuneet huokoset supistuvat, sekä rypyt ja juonteet tasoittuvat. Vain kymmenen minuutin guashaamisella saat ihostasi kuulakkaan ja kirkkaan.

Jos haluat tehdä hoidon illalla, saat rentoutettua päivän aikana rasittuneet kasvojen lihakset. Tämän hieronnan on todettu vaikuttavan jopa unettomuuteen. Alkuun suosittelemme hoitoa päivittäin, viikon ajan. Jatkossa tarpeen mukaan, vaikkapa joka toinen päivä.

Katso Gua Sha -kasvohoitovideo tästä!

Huom! Gua Sha -kivet on tehty käsityönä ja siksi olemme saaneet vähän eri kokoisia kiviä valmistajalta. Koot voivat vaihdella n. 73-83 mm välillä pituudelta ja leveydeltä n. 45-55 mm.

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GuaSha – kampa Bian kivestä”

elonatura

Elonatura on sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin kannustava maahantuontiyritys. Tuomme maahan laadukkaita ja tarkoin valittuja tuotteita Euroopasta hyvinvointisi parhaaksi.

+358 40 652 3111

info@elonatura.com

Instagram

To Top