Iholle Omegaline® 60 kapselia

21,00€

Omegaline® – sisältä kaunis

Omegaline® on kylmäpuristettua purasruohonsiemenöljyä ja luontaista E-vitamiinia sisältävä ravintolisä. Purasruohonsiemenöljyn sisältämä gammalinoleenihappo (GLA)  ja luontainen E-vitamiini tasapainottavat ihoa sisältäpäin suojaten, kosteuttaen ja vahvistaen sitä. Omegaline® on myös tehokas stressi-ihon rauhoittaja.

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Sisäistä kauneutta!

Omegaline® on purasruohonsiemenöljyä ja E-vitamiinia sisältävä ravintolisä. Purasruohonsiemenöljy on tunnettu parhaana gammalinoleenihapon (GLA) lähteenä. Omegaline®-kapseleissa GLA:n osuus on standardoidusti vähintään 22%. Runsaasti gammalinoleenihappoa (GLA) sisältävää purasruohonsiemenöljyä on ulkoisessa ihonhoidossa käytetty jo vuosisatoja kuivan ja ahavoituvan sekä helposti ärtyvän ihon rauhoittajana ja pienten ihovaurioiden korjaajana. E-vitamiini on sekä iholle että elimistölle tärkeä rasvaliukoinen vitamiini. Ihon kosteuttamisen ja vahvistamisen lisäksi E-vitamiini suojaa soluja vapailta happiradikaaleilta, jotka elimistössä aiheuttavat ns. hapetusstressiä*

Purasruohonsiemenöljyn GLA:ta pidetään ns. hyvälaatuisena omega-6-ketjun rasvahappona. Valitettavasti ”hyvien” omega-6-rasvahappojen saanti modernista länsimaisesta ruokavaliosta on usein vähäistä, ja suhdeluku huonolaatuisina pidettyihin rasvahappoihin on vääristynyt. Epäsuhta johtuu mm. yliteollistuneesta ruoankäsittelystä sekä kovetettujen, lyhytketjuisten ja modifioitujen rasvahappojen runsaasta käytöstä.

* 1 kapseli päivässä sisältää 16% EFSA:n E-vitamiinille määrittämästä vertailuarvosta. Edulliset vaikutukset voidaan saavuttaa 12 mg:n päivittäissaannilla.

Ainesosat: Kylmäpuristettu purasruohonsiemenöljy (Borago officinalis), kalaliivate (villikalasta), kosteudensäilyttäjä (kasviperäinen glyseriini), luontainen E-vitamiini.

Sisältö vuorokausiannos 1 kapseli 2 kapselia
Kylmäpuristettu purasruohonsiemenöljy 350 mg 700 mg
josta GLA 70 mg 140 mg
Luontainen E-vitamiini (d-a-fokoferoli) 2 mg (16)* 4 mg (33)*

* % vertailuarvosta

Pakkauksessa 60 kapselia, 28 g

Annostus ja käyttösuositus: 1 kapseli 2 kertaa päivässä, aterioiden yhteydessä. Hormonitasapainon ylläpitämiseksi ota kapselit ilta-aterian yhteydessä. Ylläpitohoitoon riittää 1 kapseli päivässä. Omegalinea® suositellaan käytettäväksi kuuriluontoisesti 2-3 kuukauden ajan, tai pitkäjaksoisesti (5-8 kk) 20 päivää / kuukausi. Suositeltua käyttöannostusta ei tule ylittää.

elonatura

Elonatura on sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin kannustava maahantuontiyritys. Tuomme maahan laadukkaita ja tarkoin valittuja tuotteita Euroopasta hyvinvointisi parhaaksi.

+358 40 652 3111

info@elonatura.com

Instagram

To Top