Vatsalle Propargile® 48 kapselia

22,00

Propargile® rauhoittaa vatsaa ja normalisoi ruoansulatusta. Propargile® sisältää merilevästä saatavaa kalsiumia sekä vihreää savea, jotka yhdessä edesauttavat vatsan ja suoliston normaalia toimintaa sekä tehostavat ravintoaineiden pilkkoutumista. Kasviperäisten kalsiumlähteiden lisäksi Propargile® sisältää vatsaa rauhoittavista ominaisuuksistaan tunnettua propolista ja siitepölyä. Propargile on 100% luontainen.

Tuotekuvaus

Propargile® on propolista, siitepölyä, vihreää savea sekä merilevää sisältävä ravintolisä. Se rauhoittaa vatsaa ja normalisoi ruoansulatusta sisältämänsä kasviperäisen kalsiumin johdosta. Kalsium edesauttaa ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa*

Propargilen® kalsium saadaan merilevästä (Phymatolithon calcareum) ja vihreästä savesta (montmorillonite). Kalsiumin lisäksi merilevä ja vihreä savi sisältävät muita alkalisoivia mineraaleja, jotka yhdessä edesauttavat vatsan ja suoliston normaalia toimintaa sekä ravintoaineiden pilkkoutumista. Kasviperäisten kalsiumlähteiden lisäksi Propargile® sisältää vatsaa rauhoittavista ominaisuuksistaan tunnettua propolista ja siitepölyä.

*1 kapseli päivässä sisältää 18% EFSA:n kalsiumille määrittämästä vertailuarvosta. Edulliset vaikutukset voidaan saavuttaa 800mg:n päivittäissaannilla.

Ainesosat: Merilevä (Phymatolithon calcareum), propolis, mehiläisen siitepöly, kasviperäinen kapselinkuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), vihreä savi.

Sisältö vuorokausiannos: 2 kapselia 4 kapselia
Merilevä 540 mg 1080 mg
josta kalsiumia 150 mg (18)* 300 mg (37)*
Propolis 200 mg 400 mg
Mehiläisen siitepöly 200 mg 400 mg
Vihreä savi 60 mg 120 mg

* % vertailuarvosta

Annostus ja käyttösuositus: 1-2 kapselia runsaan veden kera noin 15 minuuttia ennen päivän pääaterioita. Ylläpitohoitoon riittää 1 kapseli tyhjään vatsaan, joko aamulla tai illalla ennen nukkumaanmenoa. Propargilea® voidaan myös satunnaisesti käyttää tukemaan normaalia entsyymitoimintaa ja tehostamaan ruoansulatusta, jolloin suositeltu käyttöannos on 2 kapselia 1-2 tuntia runsaan aterian jälkeen. Suositeltua käyttöannostusta ei tule ylittää.

Pakkauksessa 48 kapselia, 26 g

Tuote on 100 % luontainen. Sopii kasvissyöjille!

elonatura

Elonatura on sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin kannustava maahantuontiyritys. Tuomme maahan laadukkaita ja tarkoin valittuja tuotteita Euroopasta hyvinvointisi parhaaksi.

+358 40 652 3111

info@elonatura.com

Instagram

To Top