Arganöljy-seerumi – Sèrum Argan 30 ml

42,00

Runsaasti luontaista E-vitamiinia sisältävä Arganöljy-seerumi korjaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti.

tuotetunnus (SKU) G676 (Tuote)Osastot: , , , , , ,

Tuotekuvaus

Nutrition Intense Sèrum Argan – Arganöljy-seerumi

Runsaasti luontaista E-vitamiinia sisältävä Arganöljy-seerumi korjaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti. Arvokasta arganöljyä sisältävä seerumi tehostaa ihon pintasolukon uudelleenrakentumista ja vahvistaa ihoa suojaavaa hydrolipikalvoa. Seerumi pehmentää ja rauhoittaa kuivan, ärtyneen ja reagoivan ihon, helpottaa ihon kutinaa ja punoitusta, kiinteyttää ja vahvistaa veltustunutta ihoa sekä vähentää huomattavasti kuivan ja ohuen ihon kiristävää, kuumottavaa ja epämiellyttävää tunnetta. Erinomainen pakkassään ja kuivan talvi-ilmaston tehohoitoaine.

Aktiiviaineita: Arganöljy*, Lavandinin* eteerinen öljy (puhdistava, antioksidanttinen, rauhoittava).

100% raaka-aineista luontaisesta lähteestä
98% raaka-aineista luomutuotannosta (*)

INCI: Argania spinosa (Argan) kernel oil*, Cinnamomum camphora (Camphor) bark oil, tocopherol, Lavandula hybrida (Lavandin) oil*, parfum (Fragrance), benzyl benzoate, citral, citronellol, coumarin, geraniol, limonene, linalool.

elonatura

Elonatura on sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin kannustava maahantuontiyritys. Tuomme maahan laadukkaita ja tarkoin valittuja tuotteita Euroopasta hyvinvointisi parhaaksi.

+358 40 652 3111

info@elonatura.com

Instagram

To Top