ZinCuFlex -nivelvalmiste 30 kapselia

21,90

ZinCuflex – nivelille, luustolle ja lihaksille!

tuotetunnus (SKU) Z101 (Tuote)Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Tuotekuvaus

ZinCuflex – nivelille, luustolle ja lihaksille!

ZinCuFlex on tutkittu ja hyvin imeytyvä nivelvalmiste. ZinCuFlex -kapselit sisältävät inkivääri- ja kurkumajuuriuutetta sekä C-vitamiinia. Patentoitu NPT501 yhdistelmä edistää ainesosien imeytymistä, esim. kurkumakasvista imeytyy normaalisti vain yksi prosentti, NPT kurkumiinista imeytyy jopa 50 % ja inkiväärillä tehostettuna yli 65 %!

Inkivääriuute auttaa säilyttämään nivelten liikkuvuuden ja välttymään aamukankeudelta. Kurkumiini auttaa suojaamaan soluja ja ylläpitämään nivelten liikkuvuutta sekä nivelten ja luuston terveyttä. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista luuston ja rustojen toimintaa varten.

Käyttö: Aterioiden yhteydessä 2 kapselia päivässä ensimmäisten 4 viikon ajan, jonka jälkeen1 kapseli päivässä. Tuote sopii myös kala-allergisille. Ei suositella raskaana oleville. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Lue lisää: www.zincuflex.fi

Ravintosisältö / vuorokausiannos (1-2 kapselia):

Inkiväärijuuriuute (vastaa 5-10 g kuivattua inkiväärin juurta) 150 – 300 mg
Kurkumiinijuuriuute (vastaa 1 – 2 g kuivattua kurkumajuurta) 47 – 94 mg
C-vitamiini 20 – 40 mg*

* 25 – 50 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta EU:ssa.

Ainesosat: Emulgointiaine (polysorbaatti 80), keskipitkäketjuiset triglyseridit, liivate (nautaperäinen), inkivääriuute (Zingiber officinalis), kiinteyttämisaine (glyseroli), kurkumauute (Curcuma longa L.), L-askorbiinihappo (C-vitamiini), vesi, pintakäsittelyaine (keltainen mehiläisvaha), amorfinen piidioksidi, lesitiini (rapsi), väri (E172), happamuudensäätöaine (vedetön sitruunahappo).

elonatura

Elonatura on sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin kannustava maahantuontiyritys. Tuomme maahan laadukkaita ja tarkoin valittuja tuotteita Euroopasta hyvinvointisi parhaaksi.

+358 40 652 3111

info@elonatura.com

Instagram

To Top